Onze groep

Welkom op de website van scouting WABO Heemstede! Ben jij een stoere meid van 7 jaar of ouder en vraag je je af of scouting ook wat voor jou is? Neus dan eens rond op onze site en voel  je welkom om bij jouw leeftijdsgroep een keer te komen kijken om te kijken of het wat is voor jou.

Wie zijn wij?
Scouting WABO Heemstede is een van de weinige echte meisjesgroepen die in Nederland te vinden is. Ons clubhuis vind je op een prachtige locatie net rand aan de rand van het Groenendaalse bos in Heemstede. De WABO groep kent een rijke geschiedenis, de groep is opgericht direct na de oorlog in 1945. Sinds die tijd is ieder meisje vanaf 7 jaar welkom om bij ons het scouting spel te ervaren. Iedere week ervaren we samen leuke, gezellige en spannende uitdagingen!

De WABO groep hanteert volgens leeftijdsindeling van Scouting Nederland de volgende groepsindeling, te weten:

Welpen7 – 10 jaar Zaterdag 10:30 – 12:30 uur
Scouts10 – 14 jaar Zaterdag 10:00 – 12:30 uur
Sherpa's14 – 18 jaar Vrijdag 19:00 – 22:00 uur
Stam18+Woensdag 20:00 – 22:00 uur ( Om de week )

Wil je meer informatie over de verschillende speltakken? Via het menu kan je een kijkje nemen in de keuken van de verschillende speltakken. Daar is ook informatie te vinden over hoe je een keertje kan komen kijken en sfeer proeven.Bij iedere speltak is het mogelijk om 4 keer vrijblijvend te komen kijken of de WABO wat is voor jou.

Waar?
De WABO bevindt zich in het Groenendaalse bos, een hele mooie omgeving waar veel van onze spellen en activiteiten plaatsvinden. Een uitgebreide routebeschrijving en het adres van ons clubhuis is te hier te vinden