Contributie betalen, het hoort er bij.

Bij de WABO loopt een scoutingjaar gelijk aan een kalenderjaar, van 1 januari tot 31 december. In 2017 bedraagt het contributiegeld €150 per jaar.

Indien iemand lid wordt tijdens het kalenderjaar wordt er een aangepaste contributie berekend.

Naast onze standaard contributie zijn er nog wat kosten waar rekening mee gehouden moet worden, zo verwachten we van ieder lid dat deze een Scoutfit draagt. Een Scoutfit bestaat onder andere uit een scoutingblouse en das. Daarnaast vallen bijvoorbeeld de weekend- & zomerkampen buiten het contributiegeld. De kosten hiervan verschillen jaarlijks en per speltak. Voor meer informatie over de contributie, Scoutfit, kampkosten, etc kunt u altijd terecht bij de leiding van de speltak of neem contact met ons op.