Scouts 10 – 14 jaar

Speltakteken_scouts_2010

Opkomst: Zaterdag 10:00 – 12:30 uur

Elke zaterdag staat onze scoutsgroep te trappelen om weer een dag vol sport, spel, echte outdoor activiteiten en veel gezelligheid. Wij zijn een stoere groep meiden die zoveel mogelijk buiten te vinden zijn; de ene keer doen we een hike en de andere keer hebben we een spelletjes-estafette, maar ook de ‘typische scoutingactiviteiten zoals vuur stoken en pionieren staan op het programma. Ook de jaarlijkse kookwedstrijden en deelname aan de Regionale Scouting Wedstrijden zijn heel populair.

Regelmatig gaan we een weekeindje kamperen en gaan we uiteraard elk jaar op zomerkamp! Daar slapen we in tenten, stoken een vuurtje, koken we ons eigen eten, gaan we zwemmen, leven we ons helemaal uit op een groot pionierwerk en maken we heel veel plezier. Scouting draait toch voornamelijk om samen leuke dingen doen.

De scouts zijn een leuke groep meiden die heel veel plezier heeft met elkaar. Veel scouts ontmoeten elkaar ook nog buiten scouting om, er ontstaan echte en hechte vriendschappen. Het leidingteam van de scouts is een hecht team. Het team bestaat uit Marc, Marijke en Anna. Samen zorgen ze ervoor dat de kinderen een leuke, spannende en uitdagende opkomst beleven. Voor vragen en/of suggesties kunt je altijd bij een ieder van ons terecht! Dat kan bij de opkomsten op zaterdag of je neem contact met ons op.

Heb jij zin om een keertje mee te doen? Er is altijd de mogelijkheid eens een keer te komen kijken.