Sherpa’s 14 – 18 jaar

Opkomst: Vrijdag 19:00 – 22:00 uur

Speltakteken_explorers_2010

De Explorers of zoals wij bij de WABO zeggen: De Sherpa afdeling zijn de oudste jeugdleden van de WABO-groep. Deze gezellige en gekke groep met meiden bedenken zelf de invulling van hun programma met de hulp van hun begeleiding. Een trappersbaan, klimmen, een groot renspel bij het clubhuis en zelf het opnemen van een libdub. Verzin het maar, bij de Sherpa’s doen we het! De meiden gaan samen de uitdaging aan met de afdeling maar zijn er ook gek op om andere Scoutinggroepen uit de regio te ontmoeten.

Regelmatig gaan we een weekendje kamperen, ieder jaar staat het Paaskamp en Pinksterweekend op het programma. Maar soms bedenken we nog meer leuke kampen om samen te doen. Het hoogte punt is ons jaarlijkse zomerkamp, met de backpack en bus naar Tsjechië, Antwerpen en Leuven, op fietskamp naar Texel, verzin het maar! Het gehele jaar zijn we hiervoor druk aan de slag om alles te regelen en genoeg geld te verdienen.

Het begeleiding team van de Sherpa’s bestaat uit Melissa, Marlies & Renske. Zoals de meiden zelf altijd zeggen: ‘Jullie zijn een beetje raar maar wel leuk!’. Samen proberen ze hun jarenlange ervaring bij Scouting over te dragen aan de Sherpa’s.

Ben je enthousiast geworden? Kom dan eens gezellig langs op vrijdagavond of neem contact met ons op.