Welpen 6,5 – 10 jaar

Speltakteken_welpen_2010

Opkomst: Zaterdag 10:30 – 12:30 uur

De Welpen zijn jongste meiden van de groep die iedere zaterdagochtend samen avonturen beleven in de jungle. Het themaverhaal achter de welpen is dat Mowgli als kleine jongen terecht kwam tussen de wolven en in de jungle en door hen in opgevoed. Mowgli wil graag samen met zijn vriendinnetje Shanti en de welpen allemaal avonturen beleven in zijn jungle. Zo gaan ze bijvoorbeeld gezamenlijk op bezoek bij Oe en Ka om daar leuke dingen te doen.

Zo lopen de Welpen bijvoorbeeld speurtochten lopen, leren ze de beginselen van knopen, leren ze een pleister plakken, knutselen ze lampionnen, maken ze zelf toneelstukjes en spelen ze leuke spellen buiten in het bos. Iedere week is weer anders!

Daarnaast gaan de welpen ieder jaar op zomerkamp, dan slapen ze in een clubhuis van een andere scoutinggroep in Nederland en beleven daar mooie avonturen. Het leidingteam van de Welpen bestaat uit Judith, Astrid, Simone en Lotte.

Dus ben je tussen de 6,5 en 10 jaar oud? En lijkt het je leuk om samen met onze welpen allemaal dingen te ondernemen? Kom dan een keertje langs op zaterdagochtend in ons clubhuis of neem contact met ons op.